Recentste nummer

WEBDIENSTEN - AUDIO

Gratis audio op maat gemixt

WEBDIENSTEN - VARIA

Uw herinneringen in een lijstje

TELEFONIE - GSM & SMARTPHONE

Wat kunt u op uw smartphone doen terwijl u belt?

Ook terwijl u telefoneert, kunt u nog van alles op uw smartphone doen. Hoe maakt u daar handig gebruik van tijdens een telefoongesprek?
Meer...

NASLAGWERKEN - ENCYCLOPEDIE

Zo checkt u de info van Wikipedia

Googelt u naar informatie, dan wordt u vaak doorverwezen naar Wikipedia. Aan deze volksencyclopedie kan iedereen bijdragen. Hoe gebruikt u deze verstandig?
Meer...

E-MAIL - E-MAILSOFTWARE

Een keur aan alternatieve e-mailapps

Op een pc en een Mac worden vooral Outlook, MacOS Mail of de webmailapps van Gmail en Outlook.com gebruikt. Op smartphones wordt bijna altijd gekozen voor de Gmail- of iOS Mail-app. Maar er zijn ook mooie alternatieven.
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE OPSLAG

Een veilige digitale kluis bij OneDrive

Bestanden in de cloud bewaren, is heel handig omdat u er dan overal bij kunt. OneDrive biedt nu een mogelijkheid om dat op een extra veilige manier te doen.
Meer...

INTERNETCONNECTIE - WIFI

Uw draadloze netwerk onder de loep

Heeft u wel vaker geen optimale draadloze verbinding of valt het signaal regelmatig weg? Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. Een analyse- en monitoringtool kan u helpen de juiste oorzaak te vinden.
Meer...

BEVEILIGING - ANTI-MALWARE

Veilig afgeschermd in een zandbak

U gebruikt natuurlijk een antivirusprogramma, maar als u een gedownload programma wilt uitproberen of u bezoekt een onbekende website, dan biedt een ‘sandbox’ u extra veiligheid. Wat houdt dat in?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE ENQUÊTE

Luister naar uw klanten

Wat vinden uw klanten van uw producten? Hoe ervaren ze uw dienstverlening? Wat zou er nog beter kunnen? Zulke informatie is cruciaal voor u als ondernemer. Een enquête helpt u om deze waardevolle informatie te verzamelen.
Meer...

BEVEILIGING - ONLINE OPSLAG

Goede afspraken met uw cloudprovider

Steeds meer bedrijven en zelfstandigen bewaren hun documenten en gegevens in de cloud. Ook ‘Software as a service’ neemt het stilaan over van lokaal geïnstalleerde programma’s. Waarop moet u letten bij een cloudcontract?
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP

Checklist voor een snellere website

Hoewel internetsnelheden steeds hoger worden, blijven traag ladende websites een doorn in het oog van surfers. Hoe zorgt u ervoor dat uw site voldoende snel laadt?
Meer...

ONTSPANNING - FOTOGRAFIE

Zo retoucheert u gezichten

U heeft foto’s gemaakt van uzelf, uw medewerkers of uw klanten voor een brochure of een website, maar u bent nog niet helemaal tevreden. Welke apps en tools helpen u om de gezichten te retoucheren zonder Photoshop?
Meer...

ZAKELIJK - MILIEU

Hoe omgaan met afval in uw zaak?

Als bedrijf heeft u bepaalde verantwoordelijkheden inzake het beperken, inzamelen, sorteren en laten ophalen van uw afval. Deze zes websites zetten u op weg.
Meer...
Geactualiseerd op: 21.01.2020

Meer van Indicator