Recentste nummer

ZAKELIJK - FINANCIEEL

Mobiele betalingen in uw zaak?

Uw klanten hebben vaker hun smartphone dan hun portefeuille op zak. Hoe laat u hen mobiel betalen?
Meer...

TELEFONIE - GSM & SMARTPHONE

Gepersonaliseerde beltonen

Lijkt u dit niet handig: aan de hand van de beltoon weten wie u belt. Hoe koppelt u specifieke beltonen aan bepaalde contactpersonen?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE CHAT

Efficiënt chatten in uw bedrijf

Werkt u met meerdere interne of externe medewerkers, dan is een ‘businesschat’-dienst interessant. Welke zijn de belangrijkste diensten?
Meer...

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK

Sneller met de juiste swipe

Mobiele mailapps maken uitgebreid gebruik van ‘swipes’ of veegbewegingen om allerlei acties op een bericht toe te passen. Maar doen die wel wat u wilt?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE OFFICE

G Suite: Googles cloud voor bedrijven

G Suite is een online cloudsuite van Google-diensten voor bedrijven. Het betreft een betaalde dienst, maar biedt deze ook waar voor zijn geld?
Meer...

SOFTWARE - COMPUTERBEHEER

Breng orde in uw bestanden

Het terugvinden van bestanden en mappen op uw pc is niet altijd vanzelfsprekend. Deze eenvoudige trucs en tools leiden tot een beter overzicht in Windows.
Meer...

SOFTWARE - APPS

Andere appwinkels naast de Google Play Store?

De Android-appwinkel die u het best kent en wellicht altijd gebruikt, is de Google Play Store. Er zijn echter nog andere appwinkels. Welke zijn betrouwbaar?
Meer...

ZAKELIJK - WEBDIENSTEN

Organiseer uw evenementen online

Plant u binnenkort een evenement zoals een workshop, opleiding, productvoorstelling, seminar of bedrijfsuitstap? Wist u dat u de organisatie en opvolging hiervan volledig online kunt laten afhandelen?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE AGENDA

Werk efficiënter met Google Agenda

Google Agenda is een zeer handige toepassing voor het bijhouden van uw zakelijke en persoonlijke verplichtingen. Wij verzamelden enkele tips waarmee u de efficiëntie ervan nog kunt opkrikken.
Meer...

ZAKELIJK - VARIA

De juiste mobiele etiquette binnen uw bedrijf

Tijdens vergaderingen of klantencontacten worden uw werknemers vaak afgeleid door hun smartphone. Bliepende berichtjes, mails en inkomende gesprekken kunnen tot frustraties leiden. Hoe vermijdt u dat?
Meer...

SMARTPHONE - PRINTEN

Foto’s afdrukken vanaf uw smartphone

Af en toe wilt u een digitale foto die u op uw smartphone gemaakt heeft, toch nog weleens ouderwets afdrukken. Hoe doet u dat en waar moet u op letten?
Meer...

ZOEKEN - GELUID

Op zoek naar audio

WEBDIENSTEN & APPS - VIDEO

Voor nóg betere video’s

Geactualiseerd op: 21.02.2019

Meer van Indicator