Recentste nummer

VARIA - VASTGOED

Een pand (ver)kopen kan ook zo

Dankzij de digitale vooruitgang wordt het steeds gemakkelijker om vastgoed te kopen of te verkopen.
Meer...

BEVEILIGING - PRIVACY

Stop het tracken van uw gelezen e-mail

De reclamemail die nog door uw spamfilter komt, houdt u bijna altijd in de gaten of u opent en leest die e-mail ook. Hoe gebeurt dit en hoe houdt u dit tegen?
Meer...

SOFTWARE & WEBDIENSTEN - PDF

Zes tools om uw pdf’s te bewerken

Pdf’s hebben het voordeel er hetzelfde uit te zien op ieder toestel, maar ze bewerken is niet zo makkelijk. Met deze zes gratis tools kan het echter wel.
Meer...

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK

Trucjes voor uw naam en e-mailadres

Wilt u uw afzendernaam aanpassen, andere adressen maken of meer zekerheid inbouwen dat uw e-mail niet verkeerd terechtkomt? Deze tips en tricks helpen u.
Meer...

SOFTWARE - OFFICE

Zes verborgen functies in Microsoft Word

Mogelijk gebruikt u Microsoft Word voor het opmaken van brieven, offertes, enz. De mogelijkheden van dit programma zijn erg ruim, maar kende u deze al?
Meer...

SOFTWARE - ANDROID

Hoe update u uw Android-smartphone?

In tegenstelling tot iPhones die nagenoeg allemaal op dezelfde versie draaien, zijn er verschillende versies van Android in omloop. Hoe zorgt u ervoor dat u de laatste versie heeft?
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Snelherstel voor Windows

Windows 10 mag dan een stabiel besturingssysteem zijn, er kan altijd iets fout gaan waardoor bepaalde functies niet meer goed werken of uw systeem zelfs niet meer start. Deze twee gratis tools helpen diverse problemen oplossen.
Meer...

SOFTWARE - COMPUTERBEHEER

Hulp op afstand dankzij Chrome

Chrome Remote Desktop bestaat al langer als een handige tool voor computerhulp op afstand. De voormalige app werkt echter niet meer. Hoe zorgt u ervoor dat u toch nog externe ondersteuning kunt krijgen of bieden?
Meer...

ZAKELIJK - WEBDIENSTEN

Zo vindt u contactmoment met uw klanten

We hebben allemaal een drukke agenda. Een afspraak of meeting plannen met klanten ligt dus niet altijd voor de hand. Welke tools helpen u?
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP

Maak uw website beter met A/B-tests

De website van uw zaak is een dynamisch platform dat u continu moet bijsturen. Hoe kunt u A/B-tests gebruiken om uw webpagina’s geleidelijk te verbeteren?
Meer...

COMPUTER - MOBIEL

Verander uw oude laptop in een Chromebook

De Chromebook is een goedkoop en dus populair alternatief voor de laptop. Omdat het systeem lage eisen stelt, draait het ook probleemloos – en geheel gratis – op een oudere Windows-laptop of MacBook. Hoe begint u eraan?
Meer...

ONTSPANNING - RESTAURANT

Een goedkope (business)lunch?

SOFTWARE - APPS

Documenten beheren in iOS

Geactualiseerd op: 13.09.2019

Meer van Indicator