Recentste nummer

VERVOER - VARIA

Zo vindt u een carpoolpartner

Staking bij het spoor? Of laat De Lijn of uw eigen auto u in de steek? Welke online platformen helpen u bij uw zoektocht naar een mobiel alternatief?
Meer...

GEZONDHEID - BEWEGING

Las vaak genoeg een korte pauze in

We weten allemaal dat het ongezond is om langere tijd achter een computer te blijven stilzitten. Hoe kunt u uzelf eraan herinneren even iets anders te doen?
Meer...

COMPUTER - VARIA

Hoeveel plaats laat ik het best vrij op mijn harde schijf?

Het deel van de harde schijf waarop uw systeembestanden staan, zet u beter niet volledig vol. Maar hoeveel plaats moet u dan wel vrijlaten?
Meer...

ZOEKEN - VARIA

Zoeken in e-mail

Op internet zoeken met Google of een andere zoekmachine is dagelijkse kost. Maar hoe zoekt u net die ene belangrijke e-mail in uw mailarchief?
Meer...

ZAKELIJK - VARIA

Onmisbare apps voor uw businesstrip

Wanneer u op zakenreis bent in het buitenland, heeft u wellicht steeds uw smartphone op zak. Deze apps mogen zeker niet ontbreken op uw toestel.
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Sneller werken met de Windows Verkenner

De Windows Verkenner gebruikt u wellicht dagelijks. Enkele tips om efficiënter met deze tool te werken, kunnen u dus uiteindelijk heel wat tijdwinst opleveren.
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Windows 10 sneller en efficiënter

Als u al even werkt met Windows 10, loont het de moeite om het systeem te optimaliseren. Met enkele tips, trucs en tools kunt u Windows net dat extra zetje geven om het weer in topvorm te krijgen.
Meer...

SOFTWARE - GRAFISCH

Grafisch en gratis (of goedkoper)

Adobe heeft prima software voor grafische toepassingen: Photoshop, InDesign en Illustrator. Maar wie geen professionele designer is, vindt de prijs mogelijk aan de hoge kant. Gelukkig bestaan er goedkopere en zelfs gratis alternatieven.
Meer...

CONSUMENT - CONSUMENTENINFO

Hoe waardevol zijn beoordelingen op internet?

Laat u zich bij uw aankopen ook beïnvloeden door de talrijke reviews op internet? Zijn zulke beoordelingen eigenlijk wel betrouwbaar?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

Facebookmarketing: een checklist

De Facebookpagina voor uw zaak kunt u inzetten als een handig en goedkoop marketingkanaal. Met onderstaande checklist ziet u niets over het hoofd.
Meer...

ONTSPANNING - BOEKEN

Beheer al uw e-books met Calibre

Leest u soms e-books op een Kindle, tablet, smartphone of gewoon op uw pc? Met Calibre kunt u al uw e-books, in zowat alle formaten, beheren als in een heuse (virtuele) bibliotheek. Wat heeft het programma precies te bieden?
Meer...

SOFTWARE - OFFICE

Documenten scannen met uw smartphone

INTERNETCONNECTIE - CONNECTIE

Is uw netwerk wel sterk genoeg?

Geactualiseerd op: 20.10.2017

Meer van Indicator